EVENTS

Vi i byMEDHUS vet hvor mye bilen betyr for deg. Vi vet også at til syvende og siste er det ikke antall hestekrefter du har som betyr mest. Det er hva du bruker disse hestekreftene til. Gjennom mange år har jeg vært med på å gi dere som kunder opplevelser rundt bruk av bilen. De minnene som skapes på en driveout, bilutstilling, en banekjøring, over ett alpepass, på vei til jobb alene eller sammen med nye venner, i Norge eller utland, er faktisk det som gjør gleden av å eie bilen fullkomment. Vi vil gjerne fortsette å gi deg som kunde og venn disse mulighetene. Se nedenfor hva som kan tilbys.

VODKA OG VAFLER

Hver tirsdag i vår, sommer og høstsesongen skal vi ha åpent til kl. 19.00. Da er det VV kveld - "Vodka og Vafler". Vi serverer vafler og noe å drikke. Er været bra vil det bli en liten kjøretur sammen med de av dere som har lyst til å lufte biler sammen. Casual og hyggelig kveld.

ADRIATICA TUR

byMEDHUS samarbeider med Granturismo Events som arrangerer fantastiske turer og event både på vei og bane. Dette året konsentrerer vi oss om tre event. Disse turene vi skal være med på i 2020 vil gå inn som dine beste bil minner du vil få! Dette er dessverre avhengighetsskapende:-) Siste dag i april setter vi fronten avgårde med Kielbåten mot fantastiske Adriatica Tour som starter i Kroatia lørdag 2 mai. Turen går via Bosnia, Montenegro, Serbia og tilbake til Kroatia. Det er 4 året denne turen har blitt arrangert som et vårslepp for oss kalde nordboere som ønsker en tidlig sommeruke med varme motorer, mat og gode opplevelser.

REGISTRER DEG HER

GT POLONIA

I slutten av juni vender vi bilen mot Polen og Granturismo Events sitt bane arrangement i Polen. Her får du mulighet til både lære, utvikle og nyte noen dager på den fantastiske banen Tor Poznan race track. I tillegg får du en reise gjennom vakre Polen sammen med 100-150 andre sportsbiler. Dette er massivt, jeg lover! Turen går fra Wroclaw via Krako til Warsaw før vi ender i Poznan hvor banekjøringen foregår. Polen har i dag blant Europas beste veistandard. Herlig opplevelse å kjøre i dette landet.

REGISTRER DEG HER

EUROPATUR

Vår årlig Europatur hvor som vi nå har kjørt i 9 år har vært endret litt år for år og i dag så fremstår det som en komplett tur med kjøring i de vakreste alpepass og vakreste Riviera. Du får bo på de beste hotell, fantastisk mat og drikke sammen med ca 70 andre herlige venner og nye bekjentskaper. Denne turen starter i Tyrol og fortsetter til Cortina, St. Moritz, Andermatt og hotell CHEDI (min favoritt), vakre Lago Maggiore i Italia før vi har en natt i Monaco og en fot inn i all luxus i dette fyrstedømme. Turen avsluttes i med 2 netter på Hotel Byblos i Saint-Tropez. Uforglemmelig tur.

REGISTRER DEG HER

PALMESUS

Palmesus i Juli, en herlig strandfest med følelsen av å være i sydeuropa på konsert. Kristiansand og Palmesus setter byen på hode denne helgen 3-5 juli.

KJØP BILLETTER HER

ÅPNINGSFEST

Vi kan ikke la være å markere åpningsfesten av byMEDHUS, men vi venter til Norge er klar til å feste igjen.

Mer informasjon kommer senere.

DIV ARRANGEMENT OG EVENT

Det vil også arrangeres forskjellige events og arrangement, så følg oss gjerne på sosiale medier for å holde deg oppdatert på dette.

HVOR DU FINNER OSS

By Medhus er lokalisert i Olav Brunborgsvei 6, 1396. Du finner oss midt i sentrum av premiumbutikkene som nå er etablert på Billingstadsletta. Lokalene på ca. 400 m² rommer din neste bil som er plassert inne i en butikk med design du ikke har sett i en bilbutikk før.

Vi gleder oss til å vise deg!

Åpningstider:
Mandag - Fredag: kl. 10.00-18.00
Lørdag: 12.00-15.00