EVENTS 2024

Vi i byMEDHUS vet hvor mye bilen betyr for deg. Vi vet også at til syvende og siste er det ikke antall hestekrefter du har som betyr mest. Det er hva du bruker disse hestekreftene til. Gjennom mange år har vi vært med på å gi dere som kunder opplevelser rundt bruk av bilen. De minnene som skapes på en driveout, bilutstilling, en banekjøring, over ett alpepass, på vei til jobb alene eller sammen med nye venner, i Norge eller utland, er faktisk det som gjør gleden av å eie bilen fullkomment. Vi vil gjerne fortsette å gi deg som kunde og venn disse mulighetene. Se nedenfor hva som kan tilbys.

BYM ON ICE

Fantastiske Tisleiafjorden og Pers Hotell byr på vinter bilopplevelser med to 4 km brøytede baner og to store ovale baner for å få trent inn sladden! Sammen med mange trivelige kunder kan dere bli med på trygg kjøring som er fryktelig artig, samt strengt tatt nødvendig for å håndtere din bil på vinterføre. Meld deg på med den bilen din som du kjører i vinter. Torsdag 1 til søndag 4 Februar drar vi til Gol for å ha det gøy på isen. Med overnattinger og sosial hygge på Pers hotell og to dager på isbanen . Med godt opplegg, godt selskap og god mat garanterer vi en konge helg.

ARRANGEMENTSPRISER:
Torsdag – fredag Kr. 3.750,- pr pers
Fredag – lørdag Kr. 3.750,- pr pers
Fredag – søndag Kr. 6.250,- pr pers
Ledsager kr. 1.925,- pr.døgn i dobbeltrom

Inkludert er: Frokost, Middag, overnatting på Pers Hotell og fri entré til Tropicana under hele oppholdet. Baneleie og grillmat/lunsj samt drikke på banen (fredag og lørdag) er inkludert i prisen. (Prosecco, øl og mineralvann servert i teltet er også inkludert)

PÅMELDING:
Mail til pers@pers.no og merkes #byMonIce.
Ved behov for å ringe, er tlf 32023000

SEND MAIL

FABRIKKBESØK TIL MCLAREN

Kanskje en av verdens mest imponerende bilfabrikker med hensyn til design og kvalitet finner du i Woking, utenfor London. Her produseres sportsbilene fra McLaren sammen med Formel 1 biler og sin spesial avdeling, McLaren Special Operations (MSO). Her kan vi både få omvisning og spesifisere din nye sportsbil. Er du interessert i en ny McLaren ta kontakt med oss for å få en gjennomgang av muligheter vi kan by på. Send gjerne mail til olav@bymedhus.no

AUTOPIA EXPO 2024

byMEDHUS gjentar suksessen fra 2023 og deltar med en unik samling av sport og superbiler på denne utstillingen. Denne helgen fylles 5 haller i Stavanger Forum med opplevelser for alle med ekte lidenskap for bil, fart og motor. Her vil du se nye McLaren 750s Spider, McLaren Artura og Lamborghini Huracan LP1020 Stimolante.

Egen stor motorsport-hall med en rekke aktiviteter gjennom helgen.
Vi sees 5-7april i Stavanger!

DRIVEOUTS

Gjennom året vil det bli arrangert flere driveouts. Disse turene skjer på ettermiddagen/kvelden i ukedagene. Her er du er hjertelig velkommen til å ta med godbilen på en kjøretur sammen med andre biler og entusiaster. Dato for disse vil bli publisert på sosiale media ca 1 uke i forkant. I utg pkt en i april, juni og aug/sept.

ADRIATICA TUR

byMEDHUS samarbeider med Granturismo Events som arrangerer fantastiske turer og event både på vei og bane. For 2024 konsentrerer vi oss om tre event. Disse turene vi skal være med på dette året vil gå inn som dine beste bil turer med minner for livet! Dette er dessverre avhengighetsskapende:-) Helt i starten av mai vender vi nesa mot Kroatia,selve Adriatica Tour foregår fra 4 til 12 mai, med avreise fra Oslo 2 mai.Rundtur rundt vakre Kroatia, via Bosnia og Montenegro og tilbake til Kroatia. Dette er åttende året denne turen har blitt arrangert som et vårslepp for oss kalde nordboere som ønsker en tidlig sommeruke med varme motorer, mat og gode opplevelser.

MER INFO

THE WHITE SKY

14-15 mai tar vi kjøreturen vi kaller for The White Sky. Du vil få kjøre bilen din på den mest unike "racerbanen" i verden. Det fantastiske Sognefjellet i Jotunheimen har kanskje den flotteste kjøreveien i landet? Hvordan tror du det er å kjøre der sammen med flere sportsbiler etter en vinterstengt sesong med mange meter brøytekanter, tørr asfalt, vårsolen på himmelen og ett vakkert skue av biler? Vi bor på Lærdalsøyri Hotell som serverer deilig kortreist mat og ikke minst ett hyggelig sosialt lag i ett unik miljø. Dato er tentativ da snøforholdene avgjør endelig dato. For interesse, send mail til olav@bymedhus.no

NORGESTUR

Årets tur blir 6-9 juni. Endelig rute ikke klar, men ser ut som det blir Oslo-Telemark-Vestlandet-Oslo

Vi kjører felles fra Oslo torsdag formiddag. Vi tilbyr en pakke med 3 overnattinger, mat og drikke for en hyggelig gjeng med totalt 20 biler. Det blir en fantastisk flott mulighet til å oppleve den vakre natur Norge byr på. Pris for opphold, aktiviteter, mat/drikke kommer på ca 20 000,- kr pr par/bil. Endelig kjørerute klar i Q1/24

Er du interessert ta kontakt med olav@bymedhus.no. Begrenset med plasser.

GT POLONIA

24-30 juni vender vi bilen mot Polen og Granturismo Events sitt bane arrangement. Dette er 20 år arrangementet gjennomføres. Her får du mulighet til både lære, utvikle og nyte noen dager på den fantastiske banen Tor Poznan race track. I tillegg får du en reise gjennom vakre Polen sammen med 100-150 andre sportsbiler. Dette er massivt, jeg lover!. Turen går fra Gdansk langs Østersjøen, hvor vi stopper langs klassiske Polske sommer byer. De to siste dager kjører vi på bane hvor det siste dagen åpnes for publikum med flere tusen tilskurere. Dette er show:-)

Polen har i dag blant Europas beste veistandard. Herlig opplevelse å kjøre i dette landet.

MER INFO

PALMESUS

Palmesus juli en herlig strandfest med følelsen av å være i Syd-Europa på konsert. Kristiansand og Palmesus setter byen på hode denne helgen 5-6 juli. byMEDHUS stiller alle Premium biler til kjøring av artister. Vi her selvfølgelig her!

EUROPA TUR

8 til 15 september skjer vår årlige Europatur som vi nå har kjørt i 13 år. Turen har vært endret litt år for år og i dag så fremstår det som en komplett tur med kjøring i de mest spektakulære alpepass og vakreste Riviera fra Italia, Monaco og Frankrike.  Du får bo på de beste hotell, fantastisk mat og drikke sammen med ca 70 andre herlige venner og nye bekjentskaper. Turen starter i St. Mortiz med overnatting på erkeklassiske Badrutt´s Palace hotell via blant annet Andermatt og det über luksuriøse hotellet CHEDI til vakre Lugano, italias koslige kyst før Monaco og St. Torpez står for tur. Vi garanterer en uforglemmelig tur! For norske deltakere på turen reiser vi med Color Line fra Oslo 6 sept. Har du lyst til å delta send mail til olav@bymedhus.no

HVOR DU
FINNER OSS

By Medhus er lokalisert i Olav Brunborgsvei 6, 1396. Du finner oss midt i sentrum av premiumbutikkene som nå er etablert på Billingstadsletta. Lokalene på ca. 400 m² rommer din neste bil som er plassert inne i en butikk med design du ikke har sett i en bilbutikk før.

Vi gleder oss til å vise deg!

Åpningstider:
Mandag - Fredag: kl. 10.00-18.00
Lørdag: 12.00-15.00