EVENTS

Vi i byMEDHUS vet hvor mye bilen betyr for deg. Vi vet også at til syvende og siste er det ikke antall hestekrefter du har som betyr mest. Det er hva du bruker disse hestekreftene til. Gjennom mange år har jeg vært med på å gi dere som kunder opplevelser rundt bruk av bilen. De minnene som skapes på en driveout, bilutstilling, en banekjøring, over ett alpepass, på vei til jobb alene eller sammen med nye venner, i Norge eller utland, er faktisk det som gjør gleden av å eie bilen fullkomment. Vi vil gjerne fortsette å gi deg som kunde og venn disse mulighetene. Se nedenfor hva som kan tilbys.

WINTER CHALLENGE

4-6 februar drar vi til Gol for å ha det gøy på isen. Med overnattinger og opplegg på Pers hotell og to dager på isbanen med frie tøyler. Med godt opplegg, godt selskap og god mat garanterer vi en konge helg.

MER INFO

THE WHITE HELL

En dag i april tar vi kjøreturen vi kaller for The White Hell. Du vil få kjøre bilen din på den mest unike "racerbanen" i verden. Det fantastiske Sognefjellet i Jotunheimen har kanskje den flotteste kjøreveien i landet? Hvordan tror du det er å kjøre der sammen med flere sportsbiler etter en vinterstengt sesong med mange meter brøytekanter, tørr asfalt, vårsolen på himmelen og ett vakkert skue av biler? Vi bor på Lærdalsøyri Hotell som serverer deilig kortreist mat og ikke minst ett hyggelig sosialt lag i ett unik miljø.

ADRIATICA TUR

byMEDHUS samarbeider med Granturismo Events som arrangerer fantastiske turer og event både på vei og bane. Dette året konsentrerer vi oss om tre event. Disse turene vi skal være med på i 2022 vil gå inn som dine beste bil minner du vil få! Dette er dessverre avhengighetsskapende:-) Helt i starten av mai vender vi nesa mot Kroatia, hvor selve Adriatica Tour starter 7.mai. Rundtur rundt Nydelige Kroatia, via Bosnia og Montenegro og tilbake til Kroatia. Dette er sjette året denne turen har blitt arrangert som et vårslepp for oss kalde nordboere som ønsker en tidlig sommeruke med varme motorer, mat og gode opplevelser.

MER INFO

LOFOTEN TUR

12-18 juni har du muligheten til å bli med på en fantastisk kjøretur i de vakreste norske omgivelser. Vil du kjøre i vakre Lofoten, bo i rorbu, en natt på Hurtigruten, kjøre sportsbilen din ut på Nordkapp platået, fråtse i Kongekrabbe i Honningsvåg, kjøre over Finnmarksvidda for å avslutte turen i Kirkenes. Dette kan du gjøre med din lave og raske bil sammen med 20 andre biler. God mat, drikke og sosialt samvær i noe av det vakreste natur Norge har å by på.

GT POLONIA

I starten av juni vender vi bilen mot Polen og Granturismo Events sitt bane arrangement i Polen. Her får du mulighet til både lære, utvikle og nyte noen dager på den fantastiske banen Tor Poznan race track. I tillegg får du en reise gjennom vakre Polen sammen med 100-150 andre sportsbiler. Dette er massivt, jeg lover! Turen går fra Wroclaw via Krakow til Warszawa før vi ender i Poznan hvor banekjøringen foregår. Polen har i dag blant Europas beste veistandard. Herlig opplevelse å kjøre i dette landet.

MER INFO

PALMESUS

Palmesus i Juli, en herlig strandfest med følelsen av å være i sydeuropa på konsert. Kristiansand og Palmesus setter byen på hode denne helgen 1-3 juli.

EUROPA TUR

I starten av september vår årlige Europatur som vi nå har kjørt i 11 år. Turen har vært endret litt år for år og i dag så fremstår det som en komplett tur med kjøring i de vakreste alpepass og vakreste Riviera. Du får bo på de beste hotell, fantastisk mat og drikke sammen med ca 70 andre herlige venner og nye bekjentskaper. Denne turen starter i Zurich via blant annet Andermatt og det über luksuriøse hotellet CHEDI til Lago de Como, til Monaco og avsluttes i St. Torpez. Vi skal kjøre gjennom nydelige omgivelser, bo på de beste hotellene og spise den beste maten. Dette blir en uforglemmelig tur.

MER INFO

DRIVEOUTS

Gjennom året vil det bli arrangert flere driveouts. Her er du er hjertelig velkommen til å ta med godbilen på en kjøretur sammen med andre biler og entusiaster.

OSLO MOTORSHOW

28-30 oktober arrangeres det årlige Oslo motorshow på Lillestrøm varemesse. Her kan du se et drøss med unike biler, møte andre entusiaster og delta i diverse motor relatert opplegg. ByMEDHUS vil være på plass så kom innom og slå an en prat!

RUDSKOGEN KJØRING OG KURS  

Ta med godbilen til Rudskogen og dominer på banen i godt selskap. Eller spiss blyanten og å bli med på kjørekurset for å bedre eller friske opp dine ferdigheter på banen. Dette blir en herlig dag på banen i godt selskap og vi garanterer mye moro.  Tidspunkt blir nærmere bestemt senere!

KJØREKURS HOS LAMBORGHINI I ITALIA

Mer info kommer!

VERDENSFINALEN TIL LAMBORGHINI

Mer info kommer!

HVOR DU FINNER OSS

By Medhus er lokalisert i Olav Brunborgsvei 6, 1396. Du finner oss midt i sentrum av premiumbutikkene som nå er etablert på Billingstadsletta. Lokalene på ca. 400 m² rommer din neste bil som er plassert inne i en butikk med design du ikke har sett i en bilbutikk før.

Vi gleder oss til å vise deg!

Åpningstider:
Mandag - Fredag: kl. 10.00-18.00
Lørdag: 12.00-15.00