OM OSS

Olav Medhus

By Medhus AS eies og ledes av Olav Medhus med lang og unik erfaring med salg av bil. Ingen i Norge har solgt fler, eller dyrere premiumbiler. Olav startet sin karriere med 8 år i forsvaret. Deretter fant han sin «true passion» i bilbransjen, og så seg aldri tilbake. Med snart 25 års erfaring, har dette gitt en helt unik posisjon og erfaring. Olav startet, og ledet Autostrada Sport i 2007. Deretter Autoxo i 2015 og Autoxosport i 2016. Han solgte seg ut av disse i 2018 før han startet by Medhus i 2020.

Carl Frederick Wennersten

Carl Frederick Wennersten er 25 år, men allerede erfaren i bilbransjen. Han startet sin bilkarriære for 6 år siden. Først 2 år på klargjøringsavdelingen til Møller, så bruktimportsalg for Møller før det ble bruktbilsalg og nyttekjøretøysalg. En erfaren selger med føttene godt plantet innenfor de forskjellige bilkategoriene. Carl Frederick er en selger som tar godt vare på kunden sine og som alltid er fremoverlent med sine positive innstillinger. Nå er byMEDHUS klar til å gi han nye bilopplevelser! Herlig positiv kar som gleder seg til å få gi deg nye bilopplevelser!

KONSEPT

By Medhus skal være en ledende bilbutikk innen premium segmentet. Brukte som nye. Med vårt brede nettverk kan vi skaffe våre kunder akkurat det de ønsker. Vi skal være best på kommisjonsbiler da vi ikke har noen bindinger eller forpliktelser til andre enn deg. Gjennom mange år i bransjen har vi trolig mer erfaring enn de fleste med merker som Ferrari, Lamborghini og McLaren. I tillegg har vi solgt mye Porsche, Maserati, Bentley, Mercedes, BMW, Audi og Land-Rover. Vi kan snu oss raskt og jobbe med det markedet vi ønsker. Vårt mål er å være øverst på din liste når du skal ha ny bil. Vårt løfte er å gi deg deg beste bilopplevelsen du har hatt. Både når du kjøper eller selger bilen din, men også på hver kjøretur du vil ha i framtiden! Grip dagen!

HVOR DU FINNER OSS

By Medhus er lokalisert i Olav Brunborgsvei 6, 1396. Du finner oss midt i sentrum av premiumbutikkene som nå er etablert på Billingstadsletta. Lokalene på ca. 400 m² rommer din neste bil som er plassert inne i en butikk med design du ikke har sett i en bilbutikk før.

Vi gleder oss til å vise deg!

Åpningstider:
Mandag - Fredag: kl. 10.00-18.00
Lørdag: 12.00-15.00