Personvernerklæring

1. Ditt personvern er viktig for oss
byMedhus er vi dedikert til å beskytte integriteten og konfidensialiteten til dine personopplysninger. Denne personvernerklæringen gir deg en oversikt over hvordan vi samler inn, behandler og beskytter dine personopplysninger. Vi oppfordrer deg til å lese denne erklæringen nøye.

2. Informasjon vi samler inn
Vi samler inn personopplysninger på ulike måter, inkludert informasjon du gir oss ved kjøp av biler eller tjenester, din bruk av nettsidene våre, og ved deltakelse i arrangementer eller kampanjer. Dette kan inkludere navn, kontaktinformasjon, kjøpshistorikk, nettleserinformasjon, IP-adresse og andre relevante data.

3. Formål med behandlingen

Vi behandler personopplysningene dine for å levere produkter og tjenester som avtalt, forbedre kundeopplevelsen, tilpasse kommunikasjon og informasjon, samt for markedsføringsformål. Vi deler kun dine opplysninger med nødvendige leverandører og overholder gjeldende lover og forskrifter.

4. Sikkerhet og innsyn
Vi tar informasjonssikkerhet på alvor og har implementert tiltak for å sikre at dine personopplysninger er trygge. Du har rett til innsyn, retting og sletting av dine personopplysninger, og vi oppbevarer dem kun så lenge det er nødvendig.

5. Informasjonskapsler (cookies)
Vi benytter informasjonskapsler og annen teknologi for å forbedre brukeropplevelsen på nettsidene våre. Du kan administrere informasjonskapsler gjennom nettleserinnstillingene, men vær oppmerksom på at noen funksjoner kan påvirkes.

6. Kontakt oss
Har du spørsmål om personvern eller ønsker å utøve dine rettigheter, kontakt oss gjerne på post@bymedhus.no eller besøk oss på Olav Brunborgsvei 6, 1396. Vi er her for å hjelpe.

7. Endringer i denne personvernerklæringen
Denne personvernerklæringen kan oppdateres fortløpende uten at vi legger ut et spesifikt varsel for dette på vår nettside. Derimot, hvis endringene er materielle og/eller påvirker dine rettigheter,vil vi legge ut et varsel om at personvernerklæringen er oppdatert. Sist oppdatert: 20.10.2023

HVOR DU
FINNER OSS

By Medhus er lokalisert i Olav Brunborgsvei 6, 1396. Du finner oss midt i sentrum av premiumbutikkene som nå er etablert på Billingstadsletta. Lokalene på ca. 400 m² rommer din neste bil som er plassert inne i en butikk med design du ikke har sett i en bilbutikk før.

Vi gleder oss til å vise deg!

Åpningstider:
Mandag - Fredag: kl. 10.00-18.00
Lørdag: 12.00-15.00